01 5813 200
Servis računala - Info AM

Servis računala

Želite da Vaše računalo bude brzo, funkcionalno i osposobljeno za rad? Želite znati da možete imati povjerenja kome predajete Vašem računalu? Servis računala je samo jedna od usluga koje pruža Info AM i zbog koje nam se s povjerenjem možete obratiti!

Naša računala su postala vrlo važan i gotovo neizostavan dio našeg života. Često čuvaju uspomene, domaće zadaće, radove, poslovne informacije i komunikaciju, fotografije, glazbu i video. Svaki slučaj neočekivanog hardverskog ili softverskog kvara, može predstavljati veliki problem i rizik od gubitka važnih podataka. U takvim trenucima, važno je da servis računala povjerite pouzdanim stručnjacima. Kvalitetna usluga će zasigurno utjecati na pozitivan ishod Vašeg problema. Također, važno je istaknuti da je dobro konstantno voditi brigu o svome računalu. Kako bi se izbjegle neočekivane posljedice, održavanje te servis računala je svakako i preporučljiva mjera prevencije.

Koje sve usluge uključuje servis računala?

Ukoliko smatrate potrebnim da Vaše računalo zahtjeva hitni servis ili preventivni pregled, naš tim iskusnih i stručnih tehničara, stoji Vam na raspolaganju! Nakon inicijalnog pregleda, obavijestit ćemo Vas o rezultatima dijagnostike te savjetovati o tome što bi bio najbolji sljedeći korak.

Servis i održavanje računala uključuje:

  • inicijalni pregled
  • dijagnostika problema
  • savjetovanje
  • rješavanje hardverskih kvarova
  • ugradnja novih komponenti
  • uklanjanje softverskih poteškoća
  • uklanjanje virusa i neželjenog softvera
  • čišćenje računala

 

U jednu stvar možete biti sigurni kada odabirete Info AM za servis računala – Vaše računalo će biti u pouzdanim i sigurnim rukama. Naši obučeni tehničari imaju bogato i dugogodišnje iskustvo u radu s različitim brendovima računala, uključujući Acer, Apple, Dell, Lenovo, HP, Toshiba itd. Iskusni smo u dijagnosticiranju i otklanjanju različitih problema vezanih uz sve komponente računala, od procesora, matičnih ploča, memorija, ventilatora za hlađenje, napajanja, itd. Naši tehničar će Vas tijekom cijelog postupka ažurno obavještavati o tijeku servisa Vašeg računala. Možete biti sigurni da ćemo sve potrebne radnje izvršiti kvalitetno, brzo i profesionalno.

Obratite nam se s povjerenjem! Za više infomacija posjetite  – Servis računala.hr

Kontaktirajte nas!

Zainteresirani ste za hitni popravak ili redovan servis Vašeg računala?
Svakako nam se javite!